De Horste-Hogenkamp B.V.

Tuinhuisjes en serres

Een verfraaiing voor uw tuin en woning is bijvoorbeeld een tuinhuisje of een serre.

Bij regen zit u toch beschut en bij een brandende zon kunt u bescherming zoeken in een tuinhuisje. De serre is ieder jaargetijde een genot om in plaats te nemen. Sfeervol door de lichtinval en praktisch.

Tuinhuisjes

Er zijn veel verschillende tuinhuisjes, hieronder zullen wij u er een aantal tonen. Om beschutting te zoeken in zowel zomer als winter, is een tuinhuisje of een prieeltje een prima oplossing.

Een tuinhuisje kan uit verschillend materiaal vervaardigd worden, o.a. hout of baksteen. Ook de grootte van het huisje en een prieeltje is divers. Dus als u voor de barbecue nog een onderdak zoekt, dan is er toch niets makkelijker dan een vaste stek waar u kunt zitten en genieten.

Serres

Een serre biedt u het hele jaar door een lichte zitplek, waar u ten alle tijde kunt genieten. Zonder gebruik van lampen, heeft u zomer en winter een prima verlichte plek.

Weer of geen weer, in een serre bent u binnen en buiten tegelijk: dag in, dag uit, vier seizoenen lang. Een serre maakt uw huis ruimer, lichter en gezelliger. Daarnaast winnen ook de uitbouwen en de tuinkamers de laatste jaren aan populariteit: een uitbreiding van de woning waarin ofwel een combinatie van platdak met een serredak, ofwel enkel een platdak verwerkt is.